Къщи за гости „Странджа“

Вашият природен рай

Забележителности

Гъ

Интериор

интериор

Стаи

стаи

цени

цени.

Къщa за гости в „Странджа“ – Вашият идеален отдих в планината

Настанете се в къщите за гости „Странджа“ и се насладете на спокойствието и красотата на Странджа планина. Ние предлагаме свободни вили и селски къщи под наем за вашето спокойно престой и празници.

Идеална къща за гости за нова година в Странджа

Празнувайте Новата година в уютната обстановка на Странджа. Разполагаме с подходящи вили и къщи за гости, където можете да прекарате специалния празник с приятели и семейство.

На море и планина – почивка в Странджа

Съчетайте морския и планинския бриз и се насладете на невероятния крайолик на Странджа. Разположението на къщите за гости в Странджа предоставя възможност за разнообразни активности и почивка.

Къщи за гости „Странджа“ – Вашият идеален отдих в планината

Добре дошли в нашите къщи за гости в Странджа! Ние ви предлагаме уникално преживяване в един от най-завладяващите природни райони в България.

Предлагаме:

  • Уютни вили и селски къщи под наем за различни поводи и празници.
  • Интересни екскурзии и разходки до забележителности на Странджа.
  • Разнообразни активности и забавления за гостите на къщата.

Интериор и удобства

Къщите за гости „Странджа“ предлагат уникално съчетание от модерно строителство и природни дадености. Обзавеждането и декорацията са изцяло изработени от майсторски обработени дървесни мотиви, които придават уют и топлина на пространството.

Контакти

За повече информация и резервации, моля, свържете се с нас на телефон: 0878815151 или по имейл: office@burgasreklama.com.

Незабравими моменти

Превърнете вашата почивка в Странджа в незабравимо преживяване с къщите за гости „Странджа“!

“Престоят в къща за гости ‘Странджа’ беше невероятен! Поредицата от топли и семейни моменти, които изживяхме там, надмина всичките ни очаквания. Обстановката беше просто вълшебна, която ни погълна с уют и спокойствие от първия момент. Персоналът беше изключително гостоприемен и отзивчив, грижейки се за всеки един детайл от нашия престой. Горещо препоръчвам това място на всички, които искат да се насладят на истинска семейна атмосфера в обгърнатия от природа рай на Странджа.“

Симеон Войнов

Специални предложения и услуги

Пакети

Ние предлагаме различни пакети за настаняване и развлечения за нашите гости.

Хайкинг

Организираме специални разходки до забележителности на Странджа и предлагаме разнообразни гурме специалитети и напитки.

Персонал

Te

Галерия!